Nyt ansigt i dansk hockey / New face in Danish Hockey

(In English, see below)Tom Esterhuizen

Under senior slutspillet – Final 4 – i Slagelse og ved ungdoms-slutspillet i Odense dukkede en ny profil op på dommersiden. Dog havde nogen af senior spillerne mødt ham før i grundspillets kampe.

Vi har interviewet Tom (Thomas) Esterhuizen, så du ved mere om det nye ansigt i dansk hockey.

Hej Tom. Velkommen til dansk hockey. Hvornår ankom du til Danmark, og hvad er baggrunden for, at du kom her til?

Jeg ankom i september 2017 og bor for tiden i Rødovre. Min kæreste, Reti, startede på hendes studie på Københavns Universitet, og jeg besluttede på baggrund af det kommende Brexit, at det var en god idé at følge med hende til Danmark.

Vi har hurtigt lagt mærke til, at du ved en masse om hockey. Fortæl os om dig selv og din baggrund.

Jeg er 28 år gammel, er oprindelig fra Manchester og har flyttet en del rundt i England kun afbrudt af et kort ophold i Frankrig. Jeg har spillet hockey siden jeg var ni år gammel. Jeg har en uddannelse som dommer og TO, og har arbejdet som dommer, judge og TO i mere end 14 år. Desuden har jeg en træneruddannelse, og har arbejdet som træner for et hold og med talenttræning i omkring 5 år.

Min arbejdsrelaterede uddannelse er i henholdsvis kemi og ledelse, og jeg har arbejdet i forskellige lederstillinger både indenfor marketing og indenfor salg.

Hvad er dine planer for fremtiden?

Min kæreste og jeg har planer om at blive i Danmark indtil videre, og forhåbentlig lykkes jeg med at finde et eller andet job. Fra efteråret forventer jeg at genoptage og afslutte min universitetsuddannelse via fjernstudie samtidig med, at jeg arbejder på fuld tid. I mellemtiden håber jeg på at kunne bruge min hockey viden og færdigheder i dansk hockey, og jeg glæder mig til at møde jer alle rundt omkring på banerne.

En varm velkomst til dig, Tom.

 

During senior Final 4 in Slagelse and at youth Final 4 in Odense a new profile on the umpire position has appeared, some of the senior players had met him before in some of the indoor matches.

We have interviewed Tom (Thomas) Esterhuizen, so you know more about the new face in Danish Hockey.

Hi Tom. Welcome to Danish Hockey. When did you arrive in Denmark, and why have you ended up here?

I arrived in September 2017 and am currently living in Rødovre. My girlfriend, Reti, started her study at KU, and I decided with Brexit looming, it would be a good idea to follow her.

It’s easy for us to see you know a lot about field hockey. Please tell us about yourself and your background.

I’m 28 years old, originally from Manchester and have moved around England a lot with a small break in France. I have been playing field hockey since I was nine. I have an umpire and TO education and have worked as umpire, judge and TO for more than 14 years. I also have an education as coach and have worked as a team coach and talent coach for around 5 years.

My work-related education is in chemistry and separately in leadership and management and I have worked in various management positions, as well as within marketing and sales.

What are your plans for the future?

My girlfriend and I are planning to stay in Denmark for the foreseeable future, and hopefully I succeed finding a job of a kind and in autumn I expect to resume and finish my university education by distance learning whilst working full time. Meanwhile I hope to use my knowledge and skills in Danish Hockey, so I’m looking forward meeting you all on the pitches around Denmark.

A warm welcome to you, Tom.

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *